Vad kan jag göra om jag blivit diskriminerad på mitt arbete?

Diskriminiering i arbetslivet av Tommy IseskogÄven om de flesta av oss kanske tycker att det verkar osannolikt så är et så att en arbetsplats tyvärr för ganska många är en plats där de blir mobbade, utstötta och kanske illa behandlade på olika vis. Det sker helt enkelt en diskriminering i arbetslivet och det är inget som någon överhuvudtaget ska behöva acceptera. Det är allas fulla rätt att trivas och må bra på sitt arbete och att inte behöva känna olust över att gå dit. I Sverige finns som tur är en speciell lag mot just diskriminering på arbetsplatser.

Denna sammanfattande diskrimineringslag var tidigare delad i jämställdhetslagen och de som innan kallades diskrimineringslagarna. Om du känner att du befinner dig i en sådan situation att du upplever att du blivit diskriminerad eller illa behandlad och inte vet hur du ska gå vidare är det en mycket god idé att läsa mer om ämnet i fråga.

Förslagsvis på internet eller genom att helt enkelt beställa en riktigt bra bok som behandlar ämnet i fråga. Jag kan varmt rekommendera boken ”Skydd mot diskriminering i arbetslivet” skrivet av Tommy Iseskog som utgavs 2013. I denna bok finner du nämligen all den information du kan tänka dig om hur du på absolut bästa sätt ska gå vidare med dina problem samt hur du ska komma till en bra lösning på dem. Om du vill beställa eller bara läsa mer om boken och arbetsrätt och diskriminering i arbetslivet så är det bara att klicka på bilden i artikeln, smidigt va?