Takräcken till din Caddy

Att få plats med allt som man behöver i sin bil är aldrig lätt oavsett om man har den i jobbet eller privat. Ska allting med så brukar det väldigt ofta bli rätt så fullt i bilen. Därför måste man vända sig till andra lösningar för att man ska få med sig allt på ett smidigt och praktiskt sätt. Genom att använda sig av ett takräcke till Caddy så får man på ett enkelt sätt ett extra utrymme att använda sig av på taken eftersom att man på dessa takräcken kan fästa fast takboxar eller spänna fast annat som du behöver få med dig i bilen.

Arbetsbilar har ofta takräcken fastmonterade på sina bilar. Och till Caddy finns det en utmärkt modell som passar perfekt för att du ska kunna lasta så mycket som möjligt i din Caddy utan att det blir trångt inuti bilen.

Säkerhetstänk med takräcke

Något som man dock inte får glömma om man monterar fast ett takräcke och sedan packar där uppe på sin Caddy är att man inte längre har samma höjd på sitt fordon utan behöver då kanske vara uppmärksam på höjder och begränsningar när man kör igenom tunnlar, in i garagehus och andra liknande utrymmen som ni kan behöva köra in med er bil i. Vikten är också något man bör ha koll på när man lastar takräckena på sin Caddy.

Eftersom att totalvikten fortfarande har samma maxgräns även om man kan packa på fler ställen får man bara se till så att det inte blir för tungt för Caddyn att kunna köra lagligt med. Utöver detta är det bara att tuta och köra och njuta av att man inte längre behöver packa sitt fordon till bristningsgränsen tack vare dina nya och smidiga takräcken.