Solpaneler i Tranås från Eges El

Eges El & Automation AB är ett automationsföretag som just nu fokuserar på solpaneler i Tranås och olika former av automation. Företaget ligger på Vallgatan i Tranås och utför alla sorts former av elinstallation och andra installationer. De hjälper även till med automatiserade lösningar åt olika företag runtom i Tranås och produktioner som behöver verkställas.

Egens El har en flerårig branscherfarenhet, vilket är den största anledningen till att företaget har den kännedom som är nödvändig för en framgångsrik automationsgrad och all annan form av information för framtida elinstallationer och nöjda kunder. Om du just nu bor regionalt eller inom Tranås och behöver hjälp med automation och elinstallationer, då kan Eges El, eller Solpaneler Tranås, stå till tjänst. Deras butik är öppen från måndagar till fredagar från kl 07.00-16.00.

Solenergi och vår planet

Företaget grundades av Erik Gustafsson år 1968. Sedan 1997 hade Eges El & Automation AB två delägare, men sedan 2009 har företaget ensamma ägare. Som namnet beskriver fokuserar Solpaneler Tranås också på att installera fler solpaneler på privata villor och andra bostäder och företag runtom i Tranås. Dessa solpaneler är bestående av kristallint kisel som annars används inom andra industrier. Solcellerna som har skapats från solpanelernas process kallas amorf kisel solceller, vilket förkortats till A-si. Därmed får Solpaneler energi från solens ljusstrålar, vilket genererar elektricitet.

Solpaneler skapar förnybar energi, vilket inte bara är billigt utan också miljövänligt för planeten. Därmed är Solpaneler Tranås, eller mer känt som Egens El, ett företag som inte bara hjälper till med automation, industriservice och elinstallationer, utan även med att installera solpaneler runtom i Tranås.