Engelen – Lägenhetsboende

När du och ditt företag ska spendera en längre vistelse i Göteborg så kommer du att ha både piggare och gladare personal om du låter dem bo i ett mer personligt boende. Apartment Sweden erbjuder hotellägenheter på Engelen som kan förse all din personals behov. Här finns möjlighet att inte bara bjuda nya vänner på middag och tillaga den själv efter en lång arbetsdag.

Det finns även möjlighet att tvätta och städa själv, laga mat och alla andra bekvämligheter som hör till ett hem. När du väljer Engelen kan du självklart låta någon annan sköta städningen åt dem, men i övrigt blir det precis som hemma, eller näst intill. Alla hotellägenheter har både wifi och platt tv så att man kan koppla av riktigt ordentligt.

Precis som att bo hemma.

Det är billigare att bo i lägenhet än att bo på hotell. Engelen och Apartment Sweden har kontrakt som går att säga upp på en månad. Därav hyr du bara så länge som du är i behov av lägenhet. Trots det finns det kontrakt som löper på flera år för att företag är så nöjda med att ha sin personal boende på Engelen.

Det är påfrestande att vara borta från sitt hem en längre tid. Det är även opersonligt att bo på vandrarhem eller på hotell, då man blir begränsad på ett sätt som man kanske inte är van vid. Det blir du inte om du väljer Engelen, då det både är prisvärt och enkelt. Alla lägenheter är modernt möblerade och fullt utrustade. Du kan komma och gå som du vill, precis som hemma.